










SECŢIUNEA 3 – STRATEGIA DE DEZVOLTARE A ZONEI PESCĂREŞTI DIN JUDEŢUL GALAŢI
- Viziunea si obiectivul general al strategiei
- Scurta sinteza a concluziilor diagnosticului teritoriului
 - Viziunea de dezvoltare a Zonei Pescaresti din judetul galati
 - Obiectivul general al Strategiei de dezvoltare a Zonei Pescaresti din judetul Galati
 
 - Prioritatile si obiectivele strategice
- Prioritatea 1
 - Prioritatea 2
 - Prioritatea 3
 - Matricea priorităţilor şi obiectivelor de dezvoltare
 
 - Masurile strategice
- Masura 1
 - Masura 2
 - Masura 3
 - Masura 4
 - Masura 5
 - Masura 6
 - Relationarea prioritati – obiective - masuri
 
 - Fisele masurilor
- Masura 1
 - Masura 2
 - Masura 3
 - Masura 4
 - Masura 5
 - Masura 6
 
 - Calendar de implementare
 
măsuri / operaţiuni  | 
      2012  | 
      2013  | 
      2014  | 
      2015  | 
    |||||||||||||
I  | 
      II  | 
      III  | 
      IV  | 
      I  | 
      II  | 
      III  | 
      IV  | 
      I  | 
      II  | 
      III  | 
      IV  | 
      I  | 
      II  | 
      III  | 
      IV  | 
    ||
Măsura 1.  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
    |
  | 
      Amenajarea de baze pentru ecoturism şi/sau agrement  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
    
Amenajarea de trasee turistice tematice  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
    |
Amenajarea în scop turistic a unităţilor de acvacultură şi/sau procesare  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
    |
Amenajarea unităţilor turistice cu funcţiuni de cazare şi alimentaţie publică cu profil pescăresc  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
    |
Măsura 2.  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
    |
  | 
      Certificarea calităţii produselor şi serviciilor locale din sectorul pescăresc  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
    
Utilizarea tehnologiei, inovaţiei şi informaţiei pentru dezvoltarea sectorului pescăresc  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
    |
Măsura 3.  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
    |
  | 
      Îmbunătăţirea condiţiilor de desfăşurare a activităţii pescarilor profesionişti  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
    
Dezvoltarea unităţilor de procesare tradiţională a peştelui (inclusiv artizanat alimentar)  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
    |
Măsura 4.  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
    |
  | 
      Modernizarea mijloacelor de transport al peştelui proaspăt şi produselor din peşte  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
    
  | 
      Promovarea produselor şi serviciilor locale şi tradiţionale legate de pescuit şi acvacultură  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
    
  | 
      Utilizarea informaţiei pentru dezvoltarea sectorului pescăresc  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
    
  | 
      Infrastructură pentru comercializarea produselor pescăreşti  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
    
Măsura 5.  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
    |
  | 
      Promovarea oportunităţilor de dezvoltare a activităţilor economice locale  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
    
Cursuri de calificare şi pregătire a resurselor umane locale  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
    |
Activităţi de promovare şi conştientizare a specificului pescăresc local  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
    |
Măsura 6.  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
    |
  | 
      Campanii de educare şi conştientizare privind protecţia mediului  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
    
Promovarea acvaculturii organice  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
    |
Amenajarea unităţilor muzeale şi a expoziţiilor pentru promovarea turistică a patrimoniului material şi imaterial al zonei pescăreşti  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
    |
Acţiuni de restabilire a potenţialului de producţie a speciilor piscicole cu valoare comercială  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
      
  | 
    |
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

										
										








